کارشنارس و تحليل گر مسائل سياسي گفت: مطالبه مردم از دولت اين است که دولت اجازه نفوذ به دشمنان را ندهد؛ چرا که دولت نقش مهمي درسبک زندگي مردم و تبيين سبک زندگي ديني دارد
معاون سياسي سپاه حضرت قمر بني هاشم عليه السلام در گفتگو با
جهانبين نيوز پيرامون پروژه نفوذ گفت: نفوذ در انديشه هاي اسلامي و ديني، سابقه طولاني دارد و مي توان به جعل حديث در عصر بعد از رحلت پيامبر اشاره کرد.
فريدون طاهري گفت: از ديگر مصاديق اوليه نفوذ در جامعه اسلامي که هدفش ايجاد اختلاف و تفرقه در جامعه اسلامي بود، از جدايي بين مردم و عترت پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم مي توان نام برد که منافقان صدر اسلام تلاش کردند با نفوذ مانع دسترسي مردم و جامعه اسلامي به عترت پيامبر شوند.
طاهري ادامه داد: وقتي حرف از نفوذ است يعني دشمن در حال برنامه ريزي است تا شما به هدفتان نرسيد. دشمنان انقلاب اسلامي نيز تلاشهاي مختلفي براي نفوذ در جامعه اسلامي شده تا انقلاب به اهداف و آرمانهايش نرسد؛ اگرچه هوشياري امام و رهبرانقلاب و آگاهي مردم مانع از تحقق اهداف دشمنان و نفوذي ها شد؛ اما در مقاطعي هم مشکلاتي را براي جامعه اسلامي بوجود آوردند.
وي درباره رسالت بسيج و نقش اين نهاد انقلابي در مقابله با پروژه نفوذ گفت: يکي از نهادهائي که از بدو انقلاب براي برخورد با پروژه نفوذ تلاش کرده است بسيج است که اين رسالت مهم را اکنون نيز بر دوش دارد؛ چرا که پاسداري از انقلاب اسلامي يکي از وظائف اصلي بسيج است و مي طلبد تا اين نهاد مواظب نفوذ در بدنه و ارکان نظام اسلامي باشد.
معاون سياسي سپاه استان چهارمحال و بختياري افزود: وظيفه بسيج در مقابله با جنگ نرم آشکار کردن و آگاه سازي است که اين آگاه سازي نخست در بدنه بسيج و شامل مسئولين و فرماندهان مي شود که در سطح بعدي اقشار بسيج بايد در بدنه جامعه سرازير شوند و به آگاه سازي جامعه بپردازند.
اين کارشناس مسايل سياسي با اشاره به تاکيد رهبر انقلاب بر نفوذ دشمنان، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامي در مدت کوتاهي بيش از هفتاد بار به جريان نفوذ دشمن اشاره کردند که اين يعني احساس خطر؛ چرا که وقتي رهبر و سکان دار انقلاب به موضوعي هشدار مي دهند يعني بايد نسبت به آن موضوع حساسيت ويژه اي داشت.
وي، تبيين منويات و ديدگاه هاي رهبر انقلاب را از ديگر وظايف بسيج دانست و درباره عرصه هاي مختلف نفوذ در کشور خاطر نشان کرد: دشمن به دنبال نفوذ در عرصه هاي مختلف امنيتي، فکري، فرهنگي اقتصادي و سياسي است تا بدين وسيله مانع رسيدن انقلاب به اهدافش شوند.
طاهري، ادامه داد: بسيج در حوزه اقتصادي به دنبال تحقق اقتصاد مقاومتي که اقتصادي پيش برنده و درون زاست بوده که تنها راه جلوگيري از نفوذ در عرصه اقتصادي نگاه به اقتصاد مقاومتي است.
معاون سياسي سپاه حضرت قمربني هاشم عليه السلام، تصريح کرد: در حوزه امنيتي، دشمن به دنبال ايجاد فاصله و اختلاف بين حاکميت و مردم است و بسيج به عنوان پيونده دهنده حاکميت و مردم انجام وظيفه مي کند که اقشار مختلف بسيج گوياي اين موضوع است.
وي درباره اهميت نفوذ در عرصه فرهنگي و فکري اظهار کرد: در حوزه داخلي مهم ترين عرصه نفوذ عرصه فکري و فرهنگي است که نقش بسيج جدي و حساس است.
طاهري، برگزاري دوره هاي بصيرت افزايي و فعاليت بسيج اقشار مانند اساتيد، دانشجويي و دانش آموزي و ... را از نمونه هاي حضور موثر بسيج در اين عرصه برشمرد.
اين کارشناس مسايل سياسي، درباره نحوه نفوذ استعمارگران عنوان کرد: شيوه استعمار براي نفوذ اين است که نخست ملتي را تحقير مي کنند، سپس داشته هايش را تخريب مي سازند تا بتوانند نگاه مورد نظر خود را که نگاه ضد فرهنگي است حاکم کنند.
طاهري، گفت: اگر ما بگونه اي بيانديشيم که آنها مي خواهند و به گونه اي رفتار کنيم که آنان مي خواهند و در سبک زندگي و سبک آموزشي پيرو خواسته آنان باشيم و ملت احساس ضعف کند و هژموني سلطه را بپذيرد، آنگاه نفوذ محقق شده است.
وي ادامه داد: دشمن به دنبال اين است که با بزرگنمايي تفاوت ها در تاکتيک ها و روش ها مردم را نااميد و نظام را ناکارآمد جلوه دهد؛ بنابراين هر قدر کارآمدي نظام بيشتر شود اثرگذاري نفوذ کمتر است.
اين کارشنارس و تحليل گر مسائل سياسي گفت: ابزارهاي پروژه نفوذ در عرصه هاي مختلف مشترک هستند مانند؛ دانشگاهها و مراکز علمي، رسانه ها و ... که دشمن سعي در نفوذ در اين مراکز حساس را دارد که با افشا گري و رو کردن دست دشمن مي توان نقشه دشمن را نقش برآب کرد چون غفلت و بي تفاوتي و عدم آگاهي مردم و مسئولان، بستر نفوذ دشمن را فراهم مي کند.
معاون سياسي سپاه حضرت قمر بني هاشم عليه السلام درباره نقش و جايگاه دولت در مقابله با نفوذ خاطر نشان کرد: دولت به عنوان عضوي از نظام اسلامي اگر بخواهد توفيقي کسب کند و به اهدافش برسد، بايد مواظب نفوذ دشمنان باشد و به آنها اعتماد نکند.
وي افزود: انتظار و مطالبه مردم از دولت مقابله با پروژه نفوذ است که مواظب باشد در بدنه خود توافق و تعهدي را نپذيرد که منجر به نفوذ دشمنان در نظام اسلامي شود؛ چرا که بخش زيادي از عملکرد ها و کارکردها بر عهده دولت مي باشد.
طاهري در باره سابقه نفوذ افرادي که نگاه به بيرون دارند در دولتها گفت: سابقه نفوذ برخي مسئولين با نگاه به بيرون در دولت به ۱۵۰ سال گذشته برمي گردد که اين نگاه مورد تائيد نظام نيست؛ چرا که نظام بدنبال نگاه هويت زا و درون زاست و بواسطه همين نگاه انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد.
معاون سياسي سپاه استان چهارمحال و بختياري، ادامه داد: مطالبه مردم از دولت اين است که دولت اجازه نفوذ به دشمنان را ندهد؛ چرا که دولت نقش مهمي درسبک زندگي مردم و تبيين سبک زندگي ديني دارد، مبادا حضور برخي از افرادي که دشمني شان با نظام ثابت شده است همچون فابيوس و جک استراو زمينه ساز نفوذ دشمن شود.
اين تحليل گر مسائل سياسي در رابطه با برجام و زمينه هاي نفوذ در کشور در دوران پسابرجام نيز،گفت: برجام بايد فرصتي شود تا بتوانيم حرفهايمان را به دنيا بزنيم، کالاهايمان را به دنيا بفروشيم با مردم دنيا ارتباط برقرار کنيم تا پيام انقلاب اسلامي را به آنها برسانيم و احکام دين را جاري و ساري کنيم يعني خروجي هايمان بايد بيشتر از ورودي هايمان باشد.
انتهاي پيام/1020ج